Meteen naar de content

Gratis verzending boven de €50

Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden.

GRATIS 5 FFP2 maskers bij bestelling van €25 of meer

Over ons

U weet het vast nog. Het moment dat mondkapjes verplicht werden gesteld in het OV. Het kabinet was ervan overtuigd dat mondkapjes de verspreiding van het coronavirus tegen zou gaan. Echter was er een verbod op medische mondkapjes zoals medische chirurgische mondkapjes en ffp2-maskers. 

Gelukkig zijn er geen tekorten meer en is er genoeg aanbod van medische mondkapjes. Echter, de overheid is één belangrijke taak vergeten. Namelijk het informeren van de burger welk mondkapje wel werkt en welke niet. Wij van ffp2-masker zijn er namelijk van overtuigd dat alleen medische mondkapjes daadwerkelijk nut hebben. In onze blogs geven wij, aan de hand van studies, dat medische mondkapjes wel degelijk beter werken dan niet medische mondkapjes. 

Wij zijn ervan doordrongen om alleen voor de beste kwaliteit te gaan. Daarom stellen wij onze mondkapjes beschikbaar aan het grote publiek en willen wij bereiken dat iedereen zich veilig kan en moet voelen. Help ons Nederland te verbeteren en bestel uw ffp2-masker vandaag nog.

CE-gecertificeerd

Al onze mondkapjes zijn voorzien van een CE-certificaat.

Verzending

Wanneer u maandag t/m vrijdag voor 16.00 besteld, verzenden we het dezelfde dag nog. 

Gratis cadeau

Gratis FFP2-maskers boven bestleling van €25

Retourgarantie

De mondkapjes kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden, indien de verpakking ongeopend is.